Kemencés harcsa

kemences-harcsa

Hozzávalók

  • Folyami harcsa
  • Bacon
  • Sonka
  • Citrom
  • Bors
  • Bazsalikom
  • Rozmaring
A

A

A

A harcsát, megtisztítjuk. Sózzuk, borsozzuk, friss bazsalikommal, rozmaringgal beszórjuk.

B

A hal hátát egymástól ujjnyi távolságban bevágjuk és bacon szalonna csíkokat illesztünk bele. Citrom levével meglocsoljuk, sonkával borítjuk.

C

Tepsibe rakjuk. Tehetünk a mellé almát, burgonyát.
Forró tűztérben letakarva 30 percig sütjük. Majd kb. 20 percig fedő nélkül pirítjuk.

hirdetes-kemencetepsi

A

  • Folyami harcsa
  • Bors
  • Bazsalikom
  • Rozmaring

A harcsát, megtisztítjuk. Sózzuk, borsozzuk, friss bazsalikommal, rozmaringgal beszórjuk.

kemences-harcsa
  • Folyami harcsa
  • Bors
  • Bazsalikom
  • Rozmaring

A harcsát, megtisztítjuk. Sózzuk, borsozzuk, friss bazsalikommal, rozmaringgal beszórjuk.

kemences-harcsa